Company

MBFH (Miami Beach Flamingo Hunters) is een Arnhemse (NL) evenementen organisatie met een focus op het organiseren van festivals.

Festivals weerspiegelen vele facetten van onze samenleving: van sociale interacties tot economische processen, vrijetijdsbesteding en disciplineringgedrag. Een festival is dan ook meer dan alleen een leuk feestje en dient ook een maatschappelijk doel. Wij spelen hier op in door de manier waarop wij in onze festivals beleving, cultuur, maatschappij en duurzaamheid combineren.

Bij festival beleving gaat het om het samenkomen van een persoonlijke context (interesses, motivaties, ervaringen, kennis), een sociale context (het contact met anderen) en de fysieke context (de inrichting van het terrein, voorzieningen, route die men volgt etc.). Om deze beleving te kunnen verwezenlijken, krijgt ieder MBFH festival zijn eigen FestivalDNA.

Cultureel en maatschappelijk gezien vervult MBFH een rol als ‘speelplaats’ voor muzikaal en creatief talent. Op onze evenementen krijgt altijd nieuw (lokaal) talent een kans, achter de draaitafels of in de voorbereiding, d.m.v aankleding en design. Ook krijgen bij ons veel studenten een kans om ervaring op te doen in de branche.

Om te zorgen dat onze festivals duurzaam zijn, zorgen wij ervoor dat er efficiënt wordt omgegaan met energie en afval. Daarnaast is bijvoorbeeld al onze kleding Fairtrade en Organic. Ook op het gebied van food en drinks houden we veel rekening met duurzaamheid, leveranciers worden beoordeeld op fairtrade en organic assortiment en we zorgen dat zowel leveranciers als producten geen lange reis hoeven af te leggen voordat ze op het festival terrein terecht komen.

Uiteraard is het uiteindelijke doel van al onze festivals om het perfecte evenement voor onze bezoekers te creëren! MBFH steekt daarom dan ook veel energie in aankleding, service, participatie, veiligheid en programma. Daardoor zijn alle MBFH festivals van hoge kwaliteit en van deze tijd. Daarnaast hebben al onze evenementen een internationale allure en ambitie.

 .

Events